Svetloba Bioptron


Sistem za terapijo s svetlobo BIOPTRON je medicinska naprava, ki oddaja svetlobo podobno delu spektra elektromagnetnega sevanja, ki ga v naravi oddaja Sonce, vendar brez UV sevanja. Naprava deluje naravno in sicer spodbuja regeneracijo, ponovno vzpostavitev ravnovesja v organizmu, biostimulacijo (spodbujanje koristnih bioloških procesov v organizmu) in procese človekovega obrambnega sistema.

Svetloba BIOPTRON je še posebej učinkovita pri lajšanju bolečin in zdravljenju ran. Številne raziskave so pokazale, da uspešno lajša tako kostno (cervikalna in lumbalna bolečina, bolečina v rami,…), nauropatsko (teniški komolec, sindrom karpalnega kanala,…) in mišično – skeletno bolečino (še posebej kroniki), kar naj bi bilo posledica izboljšanega krvnega pretoka, manjšega spazma in preprečenega prenosa bolečinskih impulzov preko direktnega vpliva na živce. Pri zdravljenju ran je zelo uspešna pri opeklinah (boljše celjenje, kvaliteta tkiva, manjše vnetje, lepši izgled), venskih razjedah (zmanjšanje velikosti in področja rane, večja žilna trdnost), preležaninah (lepši izgled, manjša velikostin eksudat), diabetičnem stopalu (zmanjša čas zdravljenja) in estetskih operacijah (manjši edem, modrice in bolečina).


FT Tršan d.o.o.

Vrhunske izkušnje, ki so plod dolgoletnega soočanja naših strokovnjakov s številnimi izzivi na področju fizioterapije pri delu s strankami različnih aktivnostnih profilov, nam omogočajo, da vam lahko ponudimo prvovrstno oskrbo vaših fizioterapevtskih zdravstvenih težav.

Kontaktni podatki

Pipanova c. 51C, 4208 Šenčur

Telefon: 05/ 90 61 600

Faks: 05/ 90 61 601

e-Mail: fizioterapija.trsan@gmail.com